Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Från Maud Olofsson till pr-branschen

Publicerad: 12 februari 2013, 13:49

Reformklubben fortsätter växa. Senaste rekryteringen är Lisa Wärn, tidigare pressekreterare hos Maud Olofsson som börjar som konsult 1 mars.


Ämnen i artikeln:

Reformklubben

Lisa Wärn har i fem år varit medarbetare till tidigare näringsministern och centerledaren Maud Olofsson. Hon har tidigare jobbat på branschorganisationen Svensk Fjärrvärme.  

– Lisas erfarenhet från svensk politik på högsta nivå kommer att gynna våra kunder. Lisa vet hur och när det är bäst att påverka om man vill vara med och förbättra den svenska välfärden. Hon har även ett brett kontaktnät i Regeringskansliet som kan komma våra kunder till del, säger Fredrik Runsiö, vd på Reformklubben.

– Reformklubben består av ett proffsigt gäng konsulter med många intressanta kunder där jag hoppas kunna bidra med min erfarenhet och kunskap, säger Lisa Wärn.

Reformklubben startades i oktober 2011 och har i dag 14 anställda.   I första bokslutet har de en byråintäkt på 13,2 miljoner kronor och gör ett resultat på 2,9 miljoner kronor.    Målet för 2013 att växa till att bli 20 anställda och nå en omsättning på 20 miljoner kronor.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Reformklubben

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.