Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Från Näringsdepartementet till Geelmuyden

Publicerad: 15 februari 2013, 08:05

Andia Ghafouri.

Foto: Pressbild.

Andia Ghafouri är ny juniorkonsult på Geelmuyden.Kiese. Hon kommer från jobbet som pressinformatör på Näringsdepartementet.


Ämnen i artikeln:

Geelmuyden Kiese

Pr-byrån Geelmuyden.Kiese fortsätter sin värvningsoffensiv. Den här gången tar de en nya medarbetare från politikens värld, närmare bestämt från Näringsdepartementet.

Andia Ghafouri
var pressinformatör åt näringsministern, it- och energiministern samt infrastrukturministern.

– Rekryteringen av Andia Ghafouri är ytterligare ett steg mot att öka kapaciteten på byrån och matcha den efterfrågan som vi möter från marknaden. Hennes erfarenheter från framförallt Näringsdepartementet och Svenska EU-representationen är värdefulla för oss och hon kommer direkt att gå in i flera pågående projekt, säger Janna Sundewall, vd för Geelmuyden.Kiese i Sverige i ett pressmeddelande.

Byrån har runt 120 anställda i Skandinavien, varav 18 befinner sig på Stockholmskontoret.  

– Geelmuyden.Kiese befinner sig i en expansiv och spännande fas som jag ser fram emot att vara en del av. Jag lockas också av att byrån har ett brett utbud av pr-tjänster, intressanta kunder och ett nordiskt helhetstänk, säger Andia Ghafouri.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Geelmuyden Kiese

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.