Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Fred Perry följer med pr-konsulten till nya byrån

Publicerad: 14 november 2012, 16:23

Gustafssons Sport & Leisure AB (GSL AB), som bland annat distribuerar det engelska klädmärket Fred Perry, har valt Theodora Alexanders byrå Wolay/Alexander som sin nya pr-byrå på den svenska marknaden.


Uppdraget går främst ut på att kommunicera varumärkets nyheter och  samarbeten, förstärka varumärkets image, samt showroom-verksamhet.

– Fred Perry har en gedigen och intressant historia som jag beundrar.  Varumärket har betytt mycket för mig sedan barnsben, därför är det en  otrolig ära för mig att beträda denna position, säger Theodora Alexander  i en kommentar.

Det engelska varumärket fokuserar, förutom på sitt arv inom tennis,  mycket på musik och intressanta designsamarbeten, så som med den  framlidne artisten Amy Winehouse.

GSL AB har sedan nästan tio år samarbetat med pr-byrån Presskontakterna  där Theodora Alexander tidigare arbetade som projektledare och  kundansvarig för Fred Perry. Idag driver hon en egen byrå vid namn  Wolay/Alexander.

– Vi ser samarbetet som en nystart för varumärket på den svenska  marknaden. Theodora driver även ett eget företag som bland annat riktar  sig åt musikbranschen, vilket vi värdesätter högt inom GSL AB och Fred  Perry, säger Anders Gustafsson, vd på GSL AB i en kommentar.

Linus Fremin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.