Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Fredagsmys för JMW

Publicerad: 5 maj 2010, 08:19

Nu blir det fredagsmys på JMW – varje dag. Pr-byrån får chipsjätten OLW som kund.


Ämnen i artikeln:

Åkestam HolstJMWOLW

OLW:s fredagsmys-reklam.

OLW, vars reklambyrå Åkestam Holst hyllats för fredagsmys-konceptet, har inlett ett samarbete med pr-byrån JMW, bland annat för rådgivning inför produktlanseringar.

JMW ersätter Vår pr-byrå, som OLW avslutat samarbetet med.

– Vi ska bli ännu bättre på att engagera våra kunder och nå ut till våra fans i samband med produktlanseringar. Fredagsmys engagerar många, vilket vi ska ta tillvara. JMWs inriktning, erfarenhet och nyfikenhet passar oss väl. Dessutom är de mysiga, säger Nicklas Sjöqvist, informationschef på OLW, i en kommentar.

JMW:s arbetsgrupp för OLW består bland annat av Samuel Garlöv, kommunikationskonsult, Joakim Karlsson, cd, och Björn Mellstrand, strateg.

– Det känns stort att få jobba tillsammans med OLW som är ett starkt varumärke med en spännande produktportfölj. Fredagsmys är en stark kommunikationsplattform som jag hoppas att vi ska kunna bidra till att utveckla i PR- och sociala mediesammanhang, säger Björn Mellstrand, VD på JMW i en kommentar.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Åkestam HolstJMWOLW

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.