Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Fredrik Pallin går över till Prime

Publicerad: 9 september 2013, 08:42

Fredrik Pallin.

Mahir-grundaren Fredrik Pallin fick sin skapelse uppköpt av Springtime år 2009. Han slutar nu på Springtime och går över till Prime i Malmö.


Ämnen i artikeln:

SpringtimePrime

–  Fredrik har lång erfarenhet inom pr och sociala medier och är ett känt  ansikte hos oss, både som tidigare kund och genom Mahir. Med honom får  vi en erfaren pr-konsult som har specialistkompetens inom digitala  medier, säger Per Hansen, partner på Prime i en kommentar.

Fredrik Pallin har tidigare varit informationschef på Spray, pr-konsult  på Rikta Kommunikation och pressekreterare på IT-generationen. Han kommer närmast från Springtime, som köpte hans byrå Mahir för fyra år sedan. Fredrik Pallin går nu över till Prime.

Han ska framförallt arbeta med uppdrag i södra Sverige och placeras på byråns kontor i Malmö:
–  Prime har marknadens mest intressanta kommunikationserbjudande och ett  starkt fotfäste i Öresundsregionen. Så det ska bli spännande att jobba  tillsammans, säger Fredrik Pallin.

Fredrik Pallin ska även ha ett  fortsatt engagemang i sin egen verksamhet, där han arbetar med vissa  rådgivningsuppdrag och föreläsningar.

Prime i Malmö plockar även  in Helena Aru som juniorkonsult. Hon har läst vid Ekonomihögskolan i  Lund och London College of Communications.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

SpringtimePrime

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.