Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Fredrik Reinfeldt siktar på karriär som rådgivare

Publicerad: 20 januari 2015, 08:16

Fredrik Reinfeldt

Foto: Björn Elgstrand

Efter valet gjorde han en snöplig sorti från politiken. Nu har förre statsministern Fredrik Reinfeldt lanserat en egen hemsida och i en intervju med Aftonbladet öppnar han för att bli rådgivare.


Ämnen i artikeln:

Fredrik ReinfeldtModeraterna

Det var många moderater som blev besvikna när Fredrik Reinfeldt meddelade sin avgång efter valnatten. Den 10 januari lämnade han över partiledarskapet till Anna Kinberg Batra vid Moderaternas extrastämma.  

I dag lanserade den förre statsministern en egen hemsida, fredrikreinfeldt.se, där han berättar om de framtida planerna.   Förutom att föreläsa står det klart att Fredrik Reinfledt kommer att arbeta som rådgivare.  

– Jag har många års erfarenhet av att leda människor under förändring. Jag hoppas lite längre fram få nytta av de erfarenheterna, säger han till Aftonbladet.  

Bakom hemsidan står Fanny Mardirossian, till vardags konsult på Schlingmann.

– Jag och min man Nareg gjorde den under julen. Det här jobbet är inte för Schlingmann utan via mitt eget företag, säger hon till Resumé.

Hjälper ni Fredrik Reinfeldt med något annat?
– Inte i dagsläget.

Fredrik Reinfeldt håller också på med en bok där han summerar sin politiska gärning som planeras att ges ut på Albert Bonniers förlag i höst.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.