Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Friends Agenda värvar sponsringsexpert

Publicerad: 4 februari 2013, 18:53

Josef Lindenryd och Sara Morge

PR- och varumärkesbyrån Friends Agenda stärker upp med expertis inom event och sponsring. Josef Lindenryd har bred erfarenhet av sponsringsaktivering och strategisk projektledning av event, bland annat från Ung-08 och Love2010.


Ämnen i artikeln:

Friends Agenda

Rekryteringen är ett led i Friends Agendas strävan att erbjuda senior kompetens inom alla kommunikationsdiscipliner. Med värvningen av Josef Lindenryd kan Friends Agenda även erbjuda lösningar för att samfinansiera aktiviteter och öka effekten av sponsring.

– Kommunikation är det möjligas konst. Och Josef är möjliggörandets obestridde kung. Han är en enastående strateg och briljant i aktiveringen. Vi är tacksamma över att ha honom hos oss, säger Sara Morge, vd på Friends Agenda.

– Det känns jätteroligt att komma till ett större sammanhang, där jag både känner mig utmanad och där min kompetens kommer till sin fulla rätt. Dessutom känner jag att jag att Friends Agenda på ett lysande sätt kompletterar mina kunskaper kring sponsring och event, säger Josef Lindenryd.

Friends Agenda arbetar i huvudsak med strategiska uppdrag i komplexa organisationer. Samtidigt förstärker företaget sitt erbjudande inom aktivering och implementation fortlöpande.

– Strategi är bara vackra ord om den inte omsätts i handling. Vi märker ett växande behov på verkliga partnerskap kring genomförandet, säger Sara Morge.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Friends Agenda

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.