Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Går från Naked till Electrolux

Publicerad: 18 februari 2013, 15:35

Lovisa Sunnerholm.

Foto: Björn Elgstrand.

Projektledaren Lovisa Sunnerholm lämnar Naked. Nya jobbet är på Electrolux som pr-ansvarig för varumärkena AEG och Zanussi i Europa, Mellanöstern och Afrika.


Ämnen i artikeln:

NakedElectrolux

På reklambyrån Naked har hon arbetat som kundansvarig, projektledare och strateg för kunder som Apoteket och Norton. Men nu har det blivit dags för Lovisa Sunnerholm att ta steget över till kundsidan.  

– Jag har lärt mig otroligt mycket under tiden i reklambranschen och har trivts väldigt bra på Naked. Min roll där har främst varit strategisk och jag ser fram emot att få kombinera detta med mina tidigare erfarenheter från pr och det digitala, säger hon i en kommentar.

Innan Naked jobbade Lovisa Sunnerholm på Prime PR, och dessförinnan på Google i Sverige. Nya adressen är Electrolux huvudkontor i Stockholm, men hon ser fram emot att resa mycket i den nya rollen.

– EMEA är en stor region och jag ser fram emot att få jobba mer internationellt och sätta mig in i alla respektive marknaders utmaningar. Att få chansen att arbeta på ett svenskt företag som är globalt och som är så otroligt duktiga på innovation, som alltid har konsumenten i fokus och som dessutom har ett väldigt imponerande CSR-arbete ser jag som en unik och fantastisk möjlighet, säger Lovisa Sunnerholm.  

På Electrolux är man nöjd med sin värvning.

– Lovisa har en spännande profil som vi tror kommer att komplettera teamet på ett mycket bra sätt, kommenterar Jennifer Langenreither, PR-chef för Electrolux i EMEA.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

NakedElectrolux

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.