Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Garbergs Malmö växer med pr

Publicerad: 21 maj 2015, 11:05

Gänget på Garbergs Malmö.

I fjol blev reklambyrån Lite Attention Garbergs Malmö. Nu utökar de sitt erbjudande med pr. Under våren har de värvat tre nya personer.


Ämnen i artikeln:

Garbergs MalmöGarbergsMalin Wikerberg

Garbergs Malmö består nu av totalt 11 personer. Att de väljer att satsa på pr som en ny del av erbjudande handlar om en ökad efterfrågan på marknaden. Men det är också ett sätt att synkronisera med Stockholmskontoret.

– Vårt kreativa anslag har alltid tagit avstamp i koncept som fungerar i både förtjänade och köpta kanaler. Därför känns det riktigt roligt att ta detta ett steg vidare. De idéer vi arbetar fram åt våra kunder måste vara så kraftfulla att de även sprids organiskt för att nå ut, plus att vi förenklar för våra uppdragsgivare som kan minska antalet leverantörer, säger cd:n Malin Wikerberg i ett pressmeddelande.

Klas Oskarsson är ny vice vd och projektledare på byrån. Han kommer närmast från FEW och tidigare The Fan Club. Nya på byrån är också copyn David Birde och Jone Eskilsson, interaktiv ad och designer.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.