Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Geelmuyden.Kiese köper livsstilsbyrå

Publicerad: 16 april 2012, 07:20

Janna Sundewall tillträdde som ny vd för Geelmuyden.Kiese i början av februari. Nu tar man över livsstilsbyrån House of Communication.

Foto: Pressbild.

Geelmuyden.Kiese köper 51 procent av aktierna I livsstilskommunikationsbyrån House of Communication: – Vi arbetar redan med House of Communication I flera uppdrag och när vi nu slår våra påsar ihop får vi ett ännu starkare erbjudande på skandinaviska nivå, säger Janna Sundewall, vd för Geelmuyden.Kiese Sverige i en kommentar.


Ämnen i artikeln:

Geelmuyden.KieseJanna Sundewall

House of Communication ett företag med kontor i Köpenhamn, Stockholm och Oslo - det vill säga precis som Geelmuyden.Kiese.

Företaget har ett antal välkända danska varumärken på  sin kundlista:  Kvadrat, Montana och Carl Hansen & Son till Henrik  Vibskov och Kay Bojesen.

House of Communication har 12 anställda och omsatte 12 miljoner danska kronor under 2011:
– Livsstilssegmentet blir allt viktigare och allt fler av våra kunder  efterfrågar spetskompetens på området, säger Janna Sundewall, vd för  Geelmuyden.Kiese i Sverige i en kommentar.

Upplägget innebär att  de båda företagen behåller sina namn och specialitet. Det vill säga  Geelmuyden.Kiese fortsätter som en klassisk strategisk partner, medan House  of Communication arbetar som operativ och strategisk specialist inom  just livsstilssegmentet.

I och med fusionen blir partnerägda  Geelmuyden.Kiese en skandinavisk koncern med 85 anställda och 138  miljoner kronor i omsättning:
– Vi ser mycket fram emot att kunna bredda vårt erbjudande på den svenska marknaden, säger Janna Sundewall i en kommentar

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.