Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Geelmuyden Kiese plockar McDonald's presschef

Publicerad: 15 januari 2014, 09:02

Geelmuyden Kiese norpar Frida Berg från presschefsposten på McDonald's. Byrån rekryterar därmed en senior rådgivare med lång erfarenhet inom både strategisk och taktisk kommunikation.


Ämnen i artikeln:

Geelmuyden Kiese

Geelmuyden Kiese har mer än fördubblat personalstyrkan på två år. Frida Berg är den senaste tunga seniora rekryteringen och sedan den 7 januari arbetar hon som senior rådgivare på byrån.

Hennes specialistkunskaper inom Corporate Communications, medierelationer, varumärkesarbete, samhällsengagemang och krishantering i både traditionell och social media kompletterar byråns övriga medarbetare.

– Det är verkligen kul att kunna knyta Frida Berg till Geelmuyden Kiese. Vi växer så det knakar och siktar högt även under 2014, så Fridas erfarenhet både som journalist, konsult och från kundsidan är ovärderlig för oss. Jag är övertygad om att hon kan hjälpa våra kunder att flytta makt, vilket ytterst är vårt uppdrag, säger Janna Sundewall, vd på Geelmuyden Kiese i Sverige.

Frida Berg är i botten journalist och statsvetare. Hon rekryterades till McDonald's 2010 från Hill + Knowlton Strategies, och tar nu klivet tillbaka till byråsidan. Under sina år på McDonald's har hon både jobbat reaktivt och proaktivt med medierelationer samt varit talesperson för McDonald's i media.

– Jag ser verkligen fram emot att bidra till fortsatta framgångar för Geelmuyden Kiese. Byrån satsar och växer och jag är väldigt taggad. Min förhoppning är att kunna bidra med erfarenhet från ett globalt varumärke med stor medial utsatthet men där man framför allt är mycket duktiga på kommunikation, säger Frida Berg.

Geelmuyden Kiese har närmare 120 anställda i Skandinavien, varav 20 i Stockholm. Planen är att Stockholmskontoret ska fortsätta växa även under 2014.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Geelmuyden Kiese

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.