Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

General i samarbete med Mackmyra – släpper whiskysnus

Publicerad: 24 februari 2016, 10:33

Här är Generals nya snus tillsammans med Mackmyra.

General testar nya vägar för att nå finsmakarna. Nu lanserar de ett nytt whiskysnus i samarbete med det svenska varumärket Mackmyra.


Ämnen i artikeln:

MackmyraSnus

I december lanserade Swedish Match en specialgjord variant av General i begränsad upplaga tillsammans med stjärnkocken Magnus Nilsson. Målet var att erbjuda en "snusupplevelse i världsklass". Nyheten fick stort genomslag, och nu är det alltså dags för nästa samarbete.

Tillsammans med det svenska varumärket Mackmyra har General tagit fram ett nytt whiskysnus som ska falla konnässörerna i smaken.

"Vi inspirerades av deras entreprenörskap, ständiga strävan mot att utforska svenska smaker och att driva innovation i en traditionstyngd kategori. Deras prisbelönta maltwhisky Svensk Ek har inspirerat såväl doft, smak, upplevelse och design i produktutvecklingen" skriver Swedish Match om varför de valt att jobba med Mackmyra.

Det nya snuset kommer att säljas i Swedish Match egna butiker från och med i morgon. Senare under våren kommer det att finnas tillgängligt över hela Sverige.

"Snuskonnässören är väldigt intresserad av tillverkningsprocessen, vilka smaker och dofter som går att finna i ett snus och även hur designen är framtagen. Dessa njutningssökare finns även i whiskyvärlden och det är för dem vi skapat detta snus" säger bolaget.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

MackmyraSnus

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.