Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Genvägen till statsråden i Almedalen

Publicerad: 2 juli 2010, 09:12

Statsråden i regeringen har som vanligt fullbokade scheman i Almedalen. Men nu kan Resumé avslöja att Alliansen håller ett större mingel på torsdagen i Alliansen Hus, dit alla är välkomna. Och här utlovas mängder av statsråd.


Fulspelet är i sedvanlig ordning i full gång inför Almedalen. En gammal beprövad teknik är att använda så mycket störande moment som möjligt då motståndarpartiet håller sitt tal. Årets Almedalen är inget undantag.

Under Socialdemokraternas dag, torsdagen, håller Alliansen ett större mingel i Alliansens hus på Strandgatan 1. Minglet pågår mellan 15:30-17:00 och alla är välkomna. Allt pekar på att det kommer att krylla av statsråd:

– Vi har Alliansdag hela torsdagen och denna avslutas med minglet. Vi kan garantera att det dyker upp en hel del statsråd. Så för den som vill träffa högdjuren inom regeringen är det verkligen rätt ställe att vara på, säger Carl Johan Swanson, presschef på Moderaterna.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.