Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Ger Way Out West dojjan med Instagram-kampanj

Publicerad: 25 juli 2013, 07:02

Som officiell samarbetspartner till Way Out West vill skomärket Vagabond ge festivalbesökarna lite hjälp med sina förberedelser. Genom att ladda upp bilder som speglar peppen inför festivalen på Instagram med hashtaggen #vagabondwow så tävlar man bland annat om hotellrum i Göteborg, tåg- och festivalbiljetter.


Ämnen i artikeln:

Way Out WestVagabond

Det är mycket som ska fixas inför ett festivalbesök. Bland annat måste transporten till festivalen ordnas och boende i Göteborg säkras. Förberedelserna är både roliga tidskrävande och i vissa fall kostsamma.

Vagabonds kampanj på Instagram ska på ett roligt och engagerande sätt underlätta planeringen inför årets stora musikfestival.

– Ett festivalbesök är så mycket mer än bara musik och trevligt umgänge. Förberedelserna inför festivalen är minst lika viktiga och därför vill Vagabond på ett roligt sätt hjälpa festivalbesökarna att få alla pusselbitar på plats innan Way Out West, säger Anna Fahle Björcke marknadschef på Vagabond.

Varje dag i sjutton dagar lägg ett nytt pris upp på kampanjsidan. I prispotten finns bland annat biljetter till Way Out West, tågresor och boende i Göteborg. För att delta i tävlingen laddar man upp en bild på sin uppladdning inför festivalen på Instagram med taggen #vagabondwow, bilden hamnar då på kampanjsidan.

I slutet av varje dag vinner den bild med flest röster på sidan ett fint
pris med koppling till festivalen. Kampanjen kickar igång i dag den 25 juli och avslutas under festivalens sista dag den 10 augusti.

I Vagabonds tält på festivalområdet finns speciellt framtagna och limiterade festivalskor till försäljning. På plats finns även en professionell fotograf för att fotografera besökarna.

Bilderna skickas direkt till besökarnas mobiltelefoner för att de ska kunna delta i kampanjen.

Deltagarna deltar i tävlingen genom att ta en bild och dela med sig av uppladdningen inför Way Out West på Instagram och taggar bilden med #vagabondwow. Vagabond är @VAGABONDSHOES på Instagram.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Way Out WestVagabond

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.