Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Glenn Hysén får egen radioshow

Publicerad: 27 april 2012, 11:51

Glenn Hysén tar plats i etern.

Efter Twíttersuccén – nu har Unibet fixat in Glenn Hysén som programledare i MTG-kanalen Radio1.


Ämnen i artikeln:

UnibetGlenn Hysén

Sportvärlden  med Glenn Hysén är MTG Radios och spelbolaget Unibets nya satsning. Programmet, som sänds i Radio1 på torsdagar kl.  18:00 – 19:00 mellan 10 maj och 7 juni, kommer framför allt handla om  det stundande EM-slutspelet i Polen och Ukraina.

–  I Sportvärlden handlar det om att sticka ut och ha en åsikt. Med Glenn  Hysén i programmet kommer vi definitivt att ha åsikter högt och lågt.  Glenn Hysén är en dröm i radion, säger Stefan Halvardsson, programchef  Radio1, MTG Radio, i en kommentar.

Glenn Hysén är Unibets ambassadör och har 36 000 följare på Twitter och 13 000 fans på  Facebook. Programmet kommer  att satsa stort på lyssnarmedverkan via sociala medier.

–  Det här upplägget passar alla parter. MTG Radio får ännu en stark  profil och vi får ett eget sportprogram. Vi är ett spelbolag av spelare  för spelare och med radioprogrammet kommer vi komma närmare våra kunder  och sport- och spelintresserade svenskar, säger Jonas Nilsson, pr-chef  på Unibet.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

UnibetGlenn Hysén

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.