Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Google-chef till JKL

Publicerad: 13 mars 2012, 08:14

Andreas Svenungsson till JKL.

(UPPDATERAD) Andreas Svenungsson, övergripande kommunikationschef för Norden på Google, går till pr-byrån JKL. Han flyttar till kontoret i Göteborg.


Ämnen i artikeln:

JKLGoogle

Andreas  Svenungsson han under de  senaste åren varit nordiskt ansvarig för Googles interna och externa  kommunikation. Det är tre personer som jobbar med PR på Google i Norden: Emma Stjernlöf med ansvar för B2B i Norden och Christine Sørensen i Köpenhamn med ansvar för Danmark och Norge. Båda har rapporterar till  Andreas Svenungsson som nu alltså ska få en efterträdare så snart som  möjligt.

Svenungsson lämnar sökjätten för JKL. Han har sedan tidigare erfarenhet av arbete med  strategi, kommunikation och omvärldsanalys från chefsbefattningar inom  Volvokoncernen samt från Västsvenska Industri och Handelskammaren.

– Andreas Svenungsson blir  med sina erfarenheter från globala och innovativa företag ett värdefullt  tillskott inom hela JKL – i Västsverige, nationellt och  internationellt, säger Henrik Nilsson, Managing Director på JKL i  Göteborg, i en kommentar.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

JKLGoogle

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.