Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Gratis kampanjer under Almedalsveckan

Publicerad: 23 juni 2014, 13:28

Reform Act lanserar Kampanjfabrik i Almedalen

Miljonrullningen i Almedalen gör att det oftast är de stora aktörerna som syns mest. Men fyra organisationer eller företag ska på plats i Visby få en gratis kampanj. Utifrån en morgonbrief ska Reform Act ha utformat en kampanj som kan gå igång före kvällstalet.


Ämnen i artikeln:

Reform Act

Kampanjfabrik ska stå uppe under fyra dygn, måndag till torsdag. Reformklubbens  dotterföretag, samhällskampanjbyrån Reform Act, lovar färdig kampanj åtta timmar efter att briefen presenterats. Fyra organisationer eller företag får en gratis kampanj på plats.  

– Vi tittar ständigt på de bästa kampanjerna runt om i världen. Det alla har gemensamt är   förmågan att snabbt svara upp mot omvärldsförändringar. För att kunna kapa nyhetscykeln,   när något avgörande händer, med sitt kampanjbudskap gäller det att våga vara riktigt snabb.   Vi vill visa att det är möjligt att göra en bra kampanj från brief till lansering på en dag, säger   Jakob Ohlsson, kampanjchef på Reform Act till Resumé.

Kampanjfabriken genomförs måndag till torsdag under Almedalsveckan. En organisation per   dag får chansen att göra en kampanj. Brief på morgonen och lansering innan partiledartalet.

Janne Sundling

Ämnen i artikeln:

Reform Act

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.