Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Grayling får ny kontorschef för Göteborg

Publicerad: 21 november 2013, 10:42

Pr-byrån Grayling har anställt Nora Källström som ny kontorschef i Göteborg. Hon har kommer från transport- och logistikjätten DB Schenker där hon har varit pr- och public affairs-chef.


– Nora har gediget nätverk inom såväl näringsliv som akademi och  politik. Hon har dessutom jobbat med ekonomi, IT och marknadsföring och  har tack vare sin breda bakgrund lätt att sätta sig in i våra  uppdragsgivares många olika utmaningar, säger Carina Lindberg Glavå, vd  på Grayling Sverige i en kommentar.

Nora Källström har ett  förflutet som pr- och public affairs-chef på DB Schenker, men har också  arbetat i en rad branscher dels som ekonomi och it-chef, dels som  strategisk utvecklingschef.

Nora Källström har även ingått i Maud  Olofssons utbildningsprogram Styrelsekraft och arbetar i styrelserna för  Göteborg International Film Festival och MedieAkademien sedan flera år  tillbaka.

–  Det ska bli otroligt roligt att få leda ett team som  består av några av Sveriges bästa kommunikatörer, säger Nora Källström i  en kommentar.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.