Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Grayling värvar JKL-konsult

Publicerad: 26 januari 2011, 12:23

Carina Lindberg Glavå är ny seniorkonsult på Grayling i Göteborg. Hon kommer i första hand att arbeta med strategisk kommunikation och stärker byrån inom Public Affairsområdet.


Ämnen i artikeln:

GraylingGöteborg

Carina Lindberg Glavå. Foto: Pressbild.

– Hon har ett stort nätverk och kommer vara en tillgång för vår förändringskommunikation, säger Olof Belfrage kundansvarig på Grayling i Göteborg.

Carina Lindberg Glavå var toppolitiker inom Socialdemokraterna i Göteborg på 90-talet innan hon gick över till näringslivet efter valet 1998.    Hon har också erfarenhet som journalist och konsult på pr-byrån JKL. Olof Belfrage kontakte henne under hösten.

–Carina Lindberg Glavå kommer att vara med och visa vägen för Grayling i Göteborg. Vi är idag främst strategiska rådgivare. Men är inte främmande för att arbeta med genomförande., säger Olof Belfrage.

– Grayling har på kort tid etablerats som en av de stora aktörerna i Göteborg. Det ska bli jätteroligt att vara med att systematiskt i gränslandet mellan politik, näringsliv och opinionsbildning bygga kunskap om hur tidig och bra kmmunikation kan bidra till att skapa affärsnyta för våra kunder, säger Carina Lindberg Glavå i ett pressmeddelande.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

GraylingGöteborg

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.