Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Great Beyond och ACE satsar på digital påverkan

Publicerad: 8 december 2015, 14:55

Den teknikdrivna pr-byrån Great Beyond har sedan tidigare arbetat med digitala kampanjer för värdebaserade organisationer. Nu tar byrån nästa steg i utvecklingen och bygger upp ett erbjudande för digital påverkan tillsammans med ACE.


Ämnen i artikeln:

Great BeyondPR-Byråer

Påverkansteamet kommer att ledas av Cecilia Eklund på ACE som tidigare varit opinionsbildningsansvarig på Kommunal.

– Vi på Great Beyond är otroligt stolta över att Cecilia Eklund blir basen i vår nya satsning på digital påverkan.Våra kunder får tillgång till en av Sveriges vassaste opinionsbildare när vi nu väljer att knyta PA, PR och teknik närmre varann, säger Joakim Johansson, byråledare på Great Beyond i ett pressmeddelande.

Cecilia Eklund, grundare för nystartade ACE Kommunikation fyller i:

– Starten som egen kunde inte ha börjat bättre. Efter en veckas jobb inleder jag ett unikt samarbete med Great Beyond för att som deras påverksansstrateg bygga upp ett nytt byråerbjudande. Med mig tar jag dryga 20 års erfarenhet av politisk påverkan,

Påverkansteamet på Great Beyond kommer bestå av Cecilia Eklund som påverkansstrateg, Joakim Johansson som pr-­strateg, Simon Rosengren som digital kreatör och Hannah Gustafson som art director.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Great BeyondPR-Byråer

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.