Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Great Works gör rörelsestyrd OS-app för Arla

Publicerad: 2 oktober 2013, 14:09

I appen berättar några av Sveriges främsta OS-idrottare sina livshistorier, om med- och motgångar, drömmar, mål och om vägen till OS. Men bara om du rör på dig.


Ämnen i artikeln:

ArlaGreat Works

Inför OS i Sochi 2014 har Great Works tagit fram appen "Idrottshjältar" åt Arla. I appen får du höra några av Sveriges främsta OS-idrottares livshistorier.

Men idrottarnas berättelse hörs bara om du rör på dig. Appen använder sig av telefonens GPS och accelerometer för att registrera rörelse. "

– Det spelar ingen roll om man promenerar, springer, åker skidor, cyklar eller tränar på gymmet säger Kenna Magnusson och Marcus Wallander, kreatörer på Great Works i ett pressmeddelande. Det viktiga är att du rör på dig. Vi ville ge människor verktyg till att komma ut och röra på sig på ett roligt sätt. Det var så vi kom på idén om Idrottshjältar.

Arla sponsrar Svenska Olympiska Kommitté som en del av kommunikationskonceptet Naturens egen sportdryck.

– Great Works har tagit fram en fantastisk idé som gör att Arla genom sin kommunikation kan påverka Sverige positivt så att människor kommer ut och rör på sig, säger Niklas Larsson, mjölkansvarig på Arla Foods.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

ArlaGreat Works

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.