Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Greatness går ihop med Hyper Island

Publicerad: 24 april 2014, 12:56

Greatness PR tar i år hjälp av Hyper Island för arrangemanget av TEDxAlmedalen.


Ämnen i artikeln:

Greatness PRHyper IslandAlmedalenJohanna FrelinCecilia Wassaether

TEDxAlmedalen arrangeras under politikerveckan, för femte året i rad. Den här gången samarbetar Greatness PR med Hyper Island.

Cecilia Wassaether, initiativtagare och arrangör av TEDxAlmedalen och vd för Greatness PR, förklarar att årets ämne är samtalet – ”the Conversation”.

– Temat the Conversation känns mycket angeläget i tider då samhället slår maktpolitiska knutar på sig själv. Frihet och förståelse har sin utgångspunkt i samtalets ständiga vilja att utveckla och förändra, säger hon i ett pressmeddelande.

Johanna Frelin, medarrangör av TEDxAlmedalen 2014 och vd för Hyper Island i ett pressmeddelande:

– Samtalet är ett viktigt kitt mellan oss människor, både i privatlivet och på det professionella planet. Idag är samtalet väldigt komplext jämfört med tidigare eftersom vi för det på så många olika sätt, i fler och nya kanaler och med en mängd olika verktyg, och allt fler av dem är digitala. Vi ser att det finns en otroligt spännande dynamik och kraft i samtalet som kan påverka världen på olika sätt. Och lär man sig konsten så kan man påverka i större utsträckning.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.