Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Greatness går ihop med Sjöbäck – byter vd

Publicerad: 22 augusti 2016, 13:05

Magnus Sjöbäck och Cecilia Wassaether.

Foto: Pressbilder

Bildar allians med Göteborgs-byrån Sjöbäck PR – Cecilia Wassaether slutar som vd.


Ämnen i artikeln:

PR-ByråerGreatness PRCecilia Wassaether

Greatness PR omsatte drygt 7,5 miljoner kronor under det brutna räkenskapsåret 14/15 och gjorde ett rörelseresultat på strax över en halv miljon. Under samma period drog Sjöbäck PR in 2,6 miljoner och gjorde även de drygt en halv miljon i vinst.

Nu har de båda byråerna bestämt sig för att gå samman. I samband med det kliver Cecilia Wassaether av som vd för Greatness och blir istället styrelseledamot. Magnus Sjöbäck, med en lång bakgrund som journalist och företagare, kommer att driva bolaget vidare.

– Det känns spännande att ta över ledarskapet för ett företag med ett så gott renommé som Greatness PR har. Med etablerade kontor i både Stockholm och Göteborg tror jag det finns goda förutsättningar att låta bolaget i sin nya form ta en ännu starkare position på marknaden framöver. Vi kommer bli en aktör att räkna med, säger han i en kommentar.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.