Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag12.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Gullers Grupp gör mångfaldssatsning i Göteborg

Publicerad: 10 Januari 2019, 09:41

Två av föreläsarna för dagen är pr-specialisten Merhawit Habte och kreatören Yoel Svenzén.

Gullers Grupp och biblioteken i Östra Göteborg erbjuder unga heldagsutbildning i kommunikation – utan kostnad.


Under hösten bedrev Gullers Grupp kommunikationskursen KOM POPUP i Stockholms ytterstadsområden. Nu tar byrån konceptet till Göteborg med syftet att öppna kommunikationsbranschen för en ny grupp och samtidigt få in viktiga perspektiv.

Liksom i Stockholm är kurserna kostnadsfria och sker inom områdena pr, digital kommunikation och kommunikationsbranschen.

– Vår förhoppning är att ungdomarna som går utbildningen känner att deras perspektiv är viktiga och behövs i framtidens kommunikation. Vi vill gärna att de ser att de kan påverka och att branschen kan ett alternativ för dem, säger Susan Lorentzen, leveransansvarig för kontoret i Göteborg i ett pressmeddelande.

Utbildningsdagen är ett samarbete mellan Gullers Grupp och biblioteken i Östra Göteborg. Under tillfället kommer deltagarna att få lyssna till föreläsningar och delta i en workshop.

– Vi ser att kursen kan bidra till att ge ungdomar ökade digitala kunskaper och förmågor att navigera i dagens medievärld samtidigt som de kan få upp ögonen för nya yrken, säger Emma Makkonen, enhetschef, biblioteken i Östra Göteborg i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.