Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Gullers Grupp värvar hållbarhetsexperter

Publicerad: 31 januari 2017, 10:44

Linda Andersson och Ann-Sofie Hörlin

Med rekryteringarna av Ann-Sofie Hörlin, som närmast kommer från rollen som hållbarhetschef på BRA, samt Linda Andersson, tidigare kommunikationschef på Sveaskog, stärker Gullers Grupp erbjudandet inom området strategisk hållbarhet.


Ämnen i artikeln:

HållbarhetPR-ByråerGullers Grupp

– Allt fler bolag inser värdet av ett strategiskt hållbarhetsarbete som stärker affärsmålen. Såväl kunder som medarbetare vill att företag tar sitt ansvar och bidrar till ett bättre samhälle och en ljusare framtid, säger Ann-Sofie Hörlin i ett pressmeddelande.

Ann-Sofie Hörlin kommer att leda Gullers Grupps arbete med att utveckla byråns erbjudande inom verksamhetsstyrning och kommunikation av hållbarhetsarbetet. Hon kommer närmast från tjänsten som hållbarhetschef på BRA där hon med sin expertis har varit flygbranschens talesperson för biobränslen.

Linda Andersson har tidigare varit kommunikationschef på Sveaskog. Förutom skogsindustrin har hon jobbat inom energi- och transportbranscherna, där hållbarhet är centralt i affärerna. Med drygt tjugo år i yrket varav femton i ledande positioner tillträder Linda rollen som vice vd på Gullers Grupp med placering i Göteborg.

– Gullers Grupp samarbetar med kunder som driver samhällets utveckling. Oavsett om de är börsnoterade bolag, myndigheter eller organisationer är miljöfrågor, ekonomi, sociala frågor, arbetsmiljö, antikorruption och respekten för mänskliga rättigheter centrala verksamhetsfrågor. I deras arbete internt och externt kan vi vara ett stöd, säger Linda Andersson i en kommentar.

– Strategisk hållbarhet är ett prioriterat område för allt fler av våra kunder. Ann-Sofie och Linda bidrar med en kompetens och erfarenhet inom området som få kan mäta sig med, säger Tomas Hedenius, som delar vice vd-titeln på Gullers Grupp i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.