Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Gullers Grupp växer så det knakar

Publicerad: 15 februari 2017, 10:34

Gullers Grupps personalstyrka växte med omkring Gullers Grupp

Pr-byrån Gullers Grupps byråintäkt steg till 141 miljoner kronor under fjolåret - en ökning med 37 procent jämfört i fjol. Samtidigt ökade antalet anställda från 83 till 125. Rörelsemarginalen landade på 13,5 procent.


Ämnen i artikeln:

PR-ByråerGullers GruppByråval

Hans Gennerud vd på Gullers Grupp har anledning att le över 2016. Byrågruppen har vunnit flera offentliga upphandlingar och samtidigt förvärvat verksamheter, bland annat innovationsbyrån Rodolfo. Till den starka ökningen i byråintäkter och på personalsidan lyckades Gullers Grupp nå en rörelsemarginal på 13,5 procent, 17,5 miljoner kronor innan skatt.  

Gullers Grupp belönades dessutom i Årets byrå och European Excellence Awards.
Under året som gått har Gullers Grupp genomfört fyra företagsstarter och förvärv. Byrån finns nu etablerad i, förutom Stockholm, även Malmö, Göteborg och Sundsvall.

– Jag tycker det är otroligt att vi lyckas kombinera lönsamhet och tillväxt med kvalitet. Jag är väldigt stolt över det här året. Resultatet visar att integrationen av de nya verksamheterna har fungerat bra, säger Hans Gennerud till Resumé.

Antal anställda har gått från 83 till drygt 125 och under året har ett flertal nyckelrekryteringar med fokus på bland annat hållbarhet, digitalisering och bygg- och fastighet genomförts. Byråns traineeprogram utökades under året och omfattar idag totalt tio personer.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.