Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Gullers öppnar i Göteborg

Publicerad: 20 augusti 2014, 07:06

Stefan Kraft, David Björneloo

Foto: Gullers.

Kommunikationsbyrån Gullers Grupp öppnar kontor i Göteborg den 1 september. Gullers köpte Mediegruppen och Sargasso Kommunikation tidigare i år.


Ämnen i artikeln:

Gullers GruppHans Gennerud

– Det händer mycket i Göteborg och Västsverige just nu. Näringslivet är starkt och regionen har tillväxt. Som den ledande byrån för samhällsaktörer ser vi det som ett viktigt steg att starta verksamhet i Göteborg, säger Hans Gennerud, ordförande för Gullers Grupp i en kommentar.

Göteborgskontoret består av två konsulter till en början – Stefan Kraft och David Björneloo, vilka båda har lång erfarenhet av strategisk kommunikation och public affairs för aktörer i Västsverige och kommer närmast från Grayling.

Planen är att växa snabbt i Västsverige.

– Gullers Grupp har lång erfarenhet från kommunikationsprojekt som rör exempelvis infrastruktur, vård och hälsa samt forskning och utbildning, som är viktiga frågor för regionen. Vi hoppas kunna vara en givande samarbetspartner till företag och organisationer i Göteborgstrakten, i synnerhet dem som redan är eller har målsättningen att bli en samhällsaktör, säger Stefan Kraft i en kommentar.

Göteborgskontoret blir helt integrerat med den övriga gruppen redan från start.

Gullers Grupp köpte Mediegruppen och Sargasso Kommunikation tidigare i år.

Gullers Grupp drog igång 1989 och har idag 45 anställda.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Gullers GruppHans Gennerud

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.