Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Gustav Martner Primes nya rådgivare

Publicerad: 13 juli 2016, 07:42

Gustav Martner.

Foto: Pressbild/Prime

Han lämnade CP+B för att jobba mer med frågor han brinner för. Nu blir branschprofilen Gustav Martner digital rådgivare för Prime.


Ämnen i artikeln:

Gustav MartnerCP+BPrime

Gustav Martner var med och grundade digitalbyrån Daddy, som sedan blev CP+B Scandinavia, och haft posten som ordförande för Komm. Men förra året fasade han ut sig själv från sin ledande position på CP+B och lämnade i samma veva över ordförandeklubban till David Orlic. I en intervju med Resumé berättade han att ambitionen var att satsa vidare i frågor som engagerade honom på den ideella organisationen Digital Reliance.

Han har vid sidan av det frilansat som rådgivare, och nu står det klart att han åtar sig uppgiften även på Prime.
– Primes kundbas är intressant, eftersom den sträcker sig över allt från offentlig sektor och ideella organisationer till stora kommersiella bolag och startups. Väldigt många av dessa behöver hjälp både med digitaliseringsutmaningar och det som brukar kallas CSR. Och det är ju dom två områdena jag tror jag kan bidra mest inom, kommenterar Gustav Martner.

Det är hans kunskaper inom digital opinionsbildning för att stärka utsatta grupper, till exempel arbetet Refugee Phones, som bidrar med telefoner och simkort till flyktingar som har lockat för Prime.
– Våra kunder kommer inte bara till oss för att stärka deras konkurrenskraft utan också deras samhällskraft. Gustavs samhällsengagemang och digitala expertis ligger helt i linje med vad våra kunder behöver och efterfrågar där digitaliseringen ger upphov till affärs- och verksamhetsmöjligheter snarare än enbart kommunikation, säger Therese Bohlin, byråchef på Prime.

Mårten Färlin

Ämnen i artikeln:

Gustav MartnerCP+BPrime

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.