Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

H&H Group över halv miljard

Publicerad: 20 april 2018, 09:27

H&H Group omsatte 570 miljoner kronor pro forma under 2017. Det motsvarar en tillväxt på 40 procent.


Ämnen i artikeln:

PR-ByråerH&H GroupHallvarsson & HalvarssonMartin Petersson

Under fjolåret fortsatte H&H Group sin tillväxtresa genom köpet av fem Intellecta-byråer. Nu kommunicerar gruppen hur det finansiella resultatet blev under fjolåret. Omsättningen uppgick till 570 miljoner kronor. Byråintäkten och resultatet före avskrivningar och finansnetto för 2017 pro forma uppgick till 455 miljoner respektive cirka 40 miljoner kronor.
– Vi har haft ett framgångsrikt år med stark utveckling på bred front. Vår modell som bygger på att bevara entreprenörskapet i varje byrå så att specialisering och kultur kan fortsätta att utvecklas är attraktiv för oss alla, säger Martin Petersson som är vd och koncernchef för H&H Group i en kommentar.


I början av 2018 köptes Linköpingsbyrån Identx.
– Vi har hittat ett framgångsrecept som särskiljer oss från de internationella byrånätverken. Vi tror inte att ett varumärke, en metod eller en kultur passar alla byråer eller uppdragsgivare. Genom en intellektuell och kreativ mångfald samt långsiktigt ansvarstagande bidrar vi till en mindre strömlinjeformad och mer hållbar kommunikationsbransch. Vi kommer att fortsätta att bygga vidare på vår grupp på det sättet, kommenterar Martin Petersson.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.