Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

H&M anlitar Lili Assefa

Publicerad: 1 augusti 2012, 12:29

Lili Assefa.

Foto: Pressbild.

Den framgångsrika pr-konsulten Lili Assefa har fått uppdraget att fixa H&M:s påkostade invigningsfest för flaggskeppsbutiken på Hamngatan.


Ämnen i artikeln:

Lili AssefaH&M

H&M har under en längre tid byggt om sin stora butik bredvid NK på Hamngatan i Stockholm. Den ska bli klädjättens flagskeppsbutik i Sverige. VIP-invigningsfesten äger rum den 22 augusti.

Det är pr-konsulten Lili Assefa som fått uppdraget av H&M.

– Lili Assefa hjälper oss att arrangera invigningsfesten den 22 augusti för speciellt inbjudna gäster. Veronica Maggio och DJ-duon Rebecca & Fiona står för underhållningen. säger Sofia Jegerborn, marknadschef på H&M.

Vad har ni för ambitioner med denna ”flagship-store”?
– Höstens trender på H&M kommer att presenteras med en helt ny inredning i denna butik. Vi utökar även säljytan till 3700 kvadratmeter (från 3500). Kupolen på entrénplan byggs om och här kommer det att hänga en stor lampa med 2500 LED-lampor. Även fasaden kommer att fräschas upp.

– Vi hoppas att våra kunder kommer att uppskatta en helt ny och fräsch butik, fylld med höstens inspirerande modekollektioner.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Lili AssefaH&M

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.