Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

H&M i samarbete med hästbloggaren Tyra Sjöstedt

Publicerad: 18 september 2013, 07:45

Hästbloggaren Tyra Sjöstedt

H&M startar samarbete med Sveriges största häst- och modebloggare, Tyra Sjöstedt. Det är en del av företagets stora satsning på hästsport med We Love Horses.


Ämnen i artikeln:

H&M

Tyra Sjöstedts blogg tyrashastar.se är en av de största hästbloggarna i Sverige med runt 40 000 bersökare om dagen. Ett av hennes populäraste inslag på bloggen har varit hennes träningsvideor, där hon ger tips om hur man ska kunna bli en bättre ryttare.

Från och med idag kommer hennes videor också att finnas på H&Ms Facebook-satsning We Love Horses.

Den är en del av H&M:s stora satsning på hästsport, tillsammans med sponsorskapet av ryttarstjärnorna Malin Baryard och Peder Fredricson samt Stockholm International Horse Show, Göteborg Horse Show och London International Horse Show. Samarbetet med Tyra går under namnet "Riding by Tyra. Sponsored by H&M".

– Tyra har själv gjort väldigt stora framsteg på kort tid och hon är en stor inspirationskälla för många ryttare, säger Petra Leijon af Burén, sponsringsansvarig på H&M. Med hjälp av henne vill vi nu sporra alla hästintresserade att utvecklas mer. Genom att bjuda på kunskap och upplevelser, ur en vanlig hästtjejs perspektiv, vill vi nu inspirera dem att bli ännu bättre.

Genom We Love Horses når H&M 50 000 unika besökare i veckan. Från och med i dag och varannan vecka framöver publiceras en ny träningsfilm.

– I mina träningsfilmer ger jag inte bara tips på hur man kan bli bättre, säger Tyra Sjöstedt. Utan jag berättar också om varför man ska träna på ett visst sätt och förklarar olika moment, som många kanske undrar över, men inte vågar fråga om. Övningarna är lätta att förstå och enkla att själv prova direkt efter att man har tittat på filmerna.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

H&M

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.