Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

H&M lanserar unisexkollektion

Publicerad: 26 april 2011, 12:45

Idag lanserar H&M kampanjen Fashion Against AIDS för fjärde året i rad. Ett flertal kändisar, däribland Scissor Sisters och Akon, är med och medverkar i kampanjen för årets kollektion.


Akon. Foto: H&M pressbild.

Akon, Selma Blair, Keri Hilson, Ginnifer Goodwin och gruppen Scissor Sisters är några kändisar som är med och medverkar i H&M:s Fashion Against AIDS-kampanj.

Syftet med kampanjen är att samla in pengar och sprida kunskap om HIV och AIDS. Elva butiker i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Malmö kommer att sälja unisexkollektion på sina respektive ungdomsavdelningar. 25 procent av försäljningspriset går sedan till globala HIV/AIDS-projekt.

Imorgon startar H&M även en separat Fashion Against AIDS-mobilkampanj där man kommer att kunna ge bort kondomer till sina vänner samt sprida information om säker sex via sms. H&M kommer även att skicka ut kondom-sms till utvalda medlemmar mellan 18-35 år.

Malin Carlehäll

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.