Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Hagelin väljer bort svenska PR-byrån

Publicerad: 10 april 2013, 11:52

Modebolaget WeSC med grundaren Greger Hagelin i spetsen har beslutat sig för att hantera pr-biten inhouse. Carolina Gahn från modinåkerlind får rollen som svensk pr-chef. Ibeyostudio blir därmed av med pr-uppdraget.


Ämnen i artikeln:

IbeyostudioWeSCModinåkerlind

Greger Hagelin grundade streetfashion-bolaget WeSC 1999.

Bolaget  har under de senaste åren arbetet med PR-byråer i olika former.

Greger  Hagelin konstaterar att det har varit: "utvecklande", men han känner  ändå att företaget i sig själv har den styrka och kompetens som krävs  för att hantera pr-biten på egen hand.

"WeSC är ett varumärke som  grundar sig i en stark vilja och kreativitet  att skapa material och  aktiviteter in-house i allting vi gör, då även PR, pressaktiviteter och  engagemang." skriver Greger Hagelin.

WeSC har för närvarande  Ibeyostudio som byrå, men väljer nu att plocka in Carolina Gahn  från modinåkerlind som svensk pr-chef.
– Vi har haft ett bra samarbete med Ibeyostudio, men nu har vi ändå valt att gå en annan väg. Vi har en hel marknadsföringsorganisation inhouse och därför känns det naturligt att hantera den delen själva, säger Greger Hagelin.

Han ser fram emot att få jobba tillsammans med Carolina Gahn:
"Vi välkomnar Carolina och  tror att hon kommer att utgöra ett fantastiskt tillskott till  marknadsavdelningen med arbetet att fortsatt positionera WeSC som det  ledande streetfashion varumärket idag.", skriver Greger Hagelin.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.