Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Hammarby får ny tröjsponsor

Publicerad: 26 februari 2015, 11:12

Hammarbys logotyp

LW Sverige AB, ett av Sveriges ledande företag inom byggbranschen, har tecknat ett treårigt samarbetsavtal med Hammarby Fotboll. Nu tar de över Herbalifes plats på bröstet på matchtröjan.


Ämnen i artikeln:

Hammarby

LW Sverige AB är idag Sveriges ledande aktör inom segmentet takplåt och fasad. Företaget omsätter omkring 400 miljoner kronor och har cirka 180 anställda. Bolaget ägs och drivs av Magnus Lefvert som spelade fotboll i Hammarby under åtta säsonger. Under tiden som spelare fick han smeknamnet "En plåtis i Bagis" bland fansen.

–  Då Magnus har en idrottsbakgrund har LW alltid investerat i och sponsrat lokala idrottsföreningar. Drömmen har alltid funnits att en dag "komma hem" och sätta LW´s logga på Bajens herrlag i Allsvenskan. Cirkeln är nu sluten, en Plåtis från Bagis är hemma igen. För LW står vi nu inför att ta ytterligare ett steg på vår tillväxtresa där vi vill synas i större samanhang, säger Robert Krook vice VD på LW i ett pressmeddelande.

Med LW AB som ny tröjsponsor kliver Herbalife av som tröjsponsor till Hammarby. Samarbetet med Herbalife vad gäller näringsprodukter till Hammarbys A-lag fortsätter dock.

– För oss är det mycket positivt att få ett långsiktigt samarbete med ett framgångsrikt företag som har stark lokal förankring i södra Stockholm. LWs och Magnus Lefverts historia från att vara en utmanare till att bli marknadsledande är också inspirerande för oss eftersom det är en resa vi själva gör för närvarande. Att Magnus dessutom spelat för oss i 8 säsonger på 80- och 90-talet gör det hela ännu roligare, säger Henrik Kindlund, vd på Hammarby Fotboll i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Hammarby

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.