Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

”Han är en av de unga lysande stjärnorna”

Publicerad: 4 september 2013, 08:33

Georgios Karpathakis.

Pr-byrån Cohn & Wolfe har gjort klart med Georgios Karpathakis från Edelman som projektledare. Han var en av bubblarna till Resumés lista över Näringslivets 150 Superkommunikatörer. – Han är en av de unga lysande stjärnorna i kommunikationssverige just nu och han har funnits på vår radar ett tag, säger Cohn & Wolfes vd Marta Karlqvist.


Georgios Karpathakis kommer närmast från rollen som projektledare och medierelationsexpert på pr-byrån Edelman Stockholm.

– Jag  är jätteglad över att Georgios valt Cohn & Wolfe. Han är en av de  unga lysande stjärnorna i kommunikationssverige just nu och han har  funnits på  vår radar ett tag. Hans breda erfarenhet inom både sport och hälsa är  en perfekt match för byrån och våra kunder, säger Marta Karlqvist.

Georgios Karpathakis är taggad.

– Cohn  & Wolfe är en av landets främsta pr-byråer med en imponerande och  mycket attraktiv kundlista, det känns otroligt hedrande att få den här  möjligheten.  Förutom utvecklingen som Cohn & Wolfe har gjort med Marta vid  rodret de senaste åren tilltalas jag av hur man kombinerar höga  ambitioner, ödmjukhet och samtidigt levererar kommunikation i absoluta  värdsklass. År efter år. Det känns verkligen som att jag har  hittat hem, säger Georgios Karpathakis.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.