Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Han blir en nyckelspelare

Publicerad: 19 oktober 2011, 09:57

Stefan Svanström, tidigare politiskt sakkunnig hos kommun- och finansmarknadsminister Mats Odell (kd), till Prime. Han tillträder en tjänst som seniorkonsult och kundansvarig på byrån.


Ämnen i artikeln:

Prime

Stefan Svanström.

Fram till oktober förra året arbetade Stefan Svanström som politiskt sakkunnig på finansdepartementet, där han särskilt ansvarade för finansmarknadsfrågor och försäljningar av statligt ägda företag.
– Det känns som att min bakgrund matchar mycket av det som Prime är för mig, en förening av opinionsbildning, marknadskommunikation, politik och affärer, säger han i ett pressmeddelande.

Stefan Svanström har tidigare bland annat varit sex år på Finanstidningen och, därefter, analytiker för Riksbanken och Länsförsäkringar.
– Det är naturligtvis fantastiskt att få en person med Stefans kaliber på plats. Han kommer precis från den politiska elitserien och blir en nyckelspelare hos oss och för våra uppdragsgivare med en stor erfarenhets- och kunskapsbank att gräva ur, säger Mattias Oljelund, chef för Primes public affairs-grupp, i pressmeddelandet.

Stefan Svanström tillträder tjänsten under oktober.

Christian Ström

Ämnen i artikeln:

Prime

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.