Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Han blir ny delägare i Prime

Publicerad: 22 augusti 2013, 21:49

Peter Lindgren.

Foto: Prime.

Peter Lindgren, creative cirector på Prime, blir ny delägare i byrån där han arbetat sedan 2007. Dessförinnan var han kreatör på Grey. Totalt har han 17 år i branschen.


Ämnen i artikeln:

PrimePrime PR

– Jag har mina rötter i reklambranschen och har snart varit lika länge i pr-branschen. I en tid då marknaden efterfrågar förmågan  att förena discipliner känns det som ett naturligt steg att fördjupa  mitt engagemang, säger Peter Lindgren i ett pressmeddelande.

Peter  Lindgren har diger erfarenhet av kommunikationsbranschen både på  hemmaplan och internationellt – bland annat har han jobbat i New York. Under sina 17 år i branschen  har han mottagit över 50 utmärkelser i nationella och internationella  kommunikationstävlingar och representerat Prime i jurysammanhang.

Peter Lindgren har även kursansvar och håller föreläsningar på Berghs School of Communication, där han tidigare studerat.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

PrimePrime PR

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.