Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Han blir pr-boss på Tele2

Publicerad: 12 juni 2013, 21:54

Viktor Wallström.

Foto: Peter Knutson.

Viktor Wallström, senast pressekreterare på Svenska Kraftnät, blir informationschef på Tele2. Han ska samordna och styra pr-arbetet på tio marknader.


Ämnen i artikeln:

Tele2

Viktor Wallström, som tillträder som informationschef på Tele2 den 24 juni, lämnar rollen som pressekreterare på det statliga affärsverket  Svenska Kraftnät efter ett år och tre månader.

Dessförinnan arbetade han  under flera år som PR- och European Affairs-konsult på Diplomat  Communications, både i Stockholm och i Bryssel.

– Jag  ser fram emot att återigen få in en tydlig internationell dimension i  mitt arbete och har sedan länge sett Tele2 som en mycket intressant  arbetsplats. Tele2:s utpräglade roll som utmanare på marknaden och  företagets snabbrörlighet lockar, säger Viktor Wallström i ett pressutskick.

Han ska bland annt samorsna och styra pr-arbetet i Norge, Sverige, Estland, Lettland, Litauen,  Tyskland, Nederländerna, Österrike, Kroatien och Kazakstan.

– Därtill  handlar rollen om att agera talesperson och kommunikationsstöd inom  Tele2 AB.

– Jag  ser det också som en spännande utmaning att bidra till att förtydliga  bilden av ägarbolaget Tele2 AB – ett svenskt bolag med en fascinerande  historia och som idag har kommit att bli en av Europas snabbast växande  telekomoperatörer.–

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Tele2

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.