Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Han ska blogga om pr och medier på Resumé

Publicerad: 11 maj 2016, 09:31

Johan Rönn är grundare och partner på Angselius Rönn.

Foto: Suvad Mrkonjic

Till vardags driver Johan Rönn pr-byrån Angelius Rönn. Men nu kommer han att ge sin syn på aktuella händelser i en blogg hos Resumé.


Ämnen i artikeln:

Angselius RönnJohan RönnBloggar

Johan Rönn har en mångårig bakgrund som journalist och pr-konsult. I dag är han partner och medgrundare av pr-byrån Angselius Rönn som jobbar mycket med tillväxtbolag – många beroende av att synas i medierna.
– Det passar mig fint för jag är nästan sjukligt intresserad av media, inte minst i dessa tider när allting håller på att stöpas om. Jag har också jobbat som mediechef och analytiker i många år, och längtar tillbaka till den tiden ibland. Det var härliga tider, säger han.

Nu kommer du kunna ta del av Johan Rönns åsikter och spaningar i en ny blogg hos Resumé.

Vad hoppas du kunna tillföra som bloggare på Resumé?
– Medielogiken är speciell och det finns också en intressant maktbalans mellan media och de som skapar nyheterna - på ett både negativt och positivt sätt. Jag hoppas kunna visa för Resumés läsare hur det där fungerar och också i viss mån kanske klä av några av medias mest pompösa personligheter några lager.

För vilka tror du att bloggen kommer att vara intressant?
– Jag hoppas att mina blogginlägg kommer att öka kunskapen om hur media fungerar - den kunskapen är viktig både för de som vill hamna i tidningen och för de som till varje pris vill undvika det. Kan bloggen dessutom locka fram ett fniss eller två så har jag inget emot det.

Missa inte Johan Rönns första inlägg: "Kan inte en journalist vara dum i huvudet?"

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.