Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Han tar över på 3 efter Erik Hörnfeldt

Publicerad: 14 maj 2014, 07:36

Kamran Alemdar.

Foto: 3.

Mobiloperatören 3:s pr- och presschef, Erik Hörnfeldt, lämnade bolaget i mitten på mars. Detta efter att han och bolagets vd, Nicholas Högberg, haft olika syn på hur pr-arbetet ska drivas framöver. Kamran Alemdar tar nu över hans jobb. Han kommer närmast från Cohn & Wolfe.


Ämnen i artikeln:

Nicholas HögbergErik HörnfeldtCohn & Wolfe

”Vi har diskuterat pr-arbetet framåt och vi har olika syn på hur det ska drivas och då har han valt att säga upp sig.”.

Det meddelade 3:s vd Nicholas Högberg i samband med att veteranen Erik Hörnfeldt lämnade bolaget – han började där 2002.

Hans efterträdare, Kamran Alemdar, kommer närmast från Cohn /& Wolfe Sverige

–  Kamran har just den bakgrund samt personlighet som vi sökte och jag är  helt övertygad om att han kommer att utveckla vårt informations- och  PR-arbete, säger Nicholas Högberg, vd på 3 Sverige i en kommentar.

Kamran Alemdar var både kundansvarig samt cd och digitalt ansvarig på 3.

–  Att börja på 3 känns otroligt spännande. Dels för att jag tidigare har  haft 3 som kund och känner till vilket energiskt och framåtlutat företag  det är. Dels för att 3 har varit med och skapat förutsättningarna för  dagens operatörsmarknad, säger Kamran Alemdar i en kommentar.

Han tillträder sin nya tjänst den 4 augusti.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.