Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Han tar över Sandvik Coromants kommunikation

Publicerad: 20 augusti 2013, 11:05

Björn Roodzant.

Björn Roodzant har utsetts till Vice President Marketing and Communication hos Sandvik Coromant. Han tar över efter Jessica Alm som nyligen blev Executive Vice President och Head of Group Communications på Sandvik-koncernen.


Ämnen i artikeln:

Sandvik

– Jag är övertygad att Björn kommer att bidra med erfarenhet och nya idéer till vår globala marknads- och kommunkationsverksamhet. Han har starka strategiska egenskaper och kommer att utveckla våra aktiviteter baserat på kundernas behov, säger Klas Forsström vd på Sandvik Coromant.

Tidigare har Björn Roodzant arbetat som Senior Manager Global Web, Mobility och E-marketing hos Sandvik Coromant. Hans nya roll omfattar det övergripande globala ansvaret för marknadsföring, internkommunikation, marknadskommunikation, PR, web, marknadsrelationer, teknisk marknadsföring, produktivitetscenter samt Sandvik Coromant Academy.

Som en del av Sandvik Coromants ledningsgrupp är han ansvarig för att driva och utveckla globala arbetssätt inom marknadsföring och kommunikation.

Björn Roodzants omfattande ledarskapserfarenhet har sin grund i ansvar för svenska och amerikanska marknadsteam och nu senast med ansvar för Sandvik Coromants globala webteam. Han har också mångårig erfarenhet som idrottstränare.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Sandvik

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.