Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Här är kortspelet för dig som avskyr Donald Trump

Publicerad: 11 maj 2016, 14:51

Foto: Kampanjbild/Sid Lee Collective

De samlade presidentkandidatens mest stötande nonsenscitat och framställde ett kränkande kul kortspel med namnet ”Trump Against Humanity: A Party Game About a Horrible Person”.


Ämnen i artikeln:

Sid LeeDonald Trump

”____________ suck and they are bad for the U.S.A.”
Första ordet saknas. Fyll i med ”China”, ”Muslims” eller kanske ”Mexicans” – välj det som du upplever är mest kränkande, eller kanske bara det som känns ”roligast”. Sid Lee Collectives nya kortspel går helt enkelt går ut på att para ihop ord med 30 av Donald Trumps många kontroversiella utspel, enligt Adweek.

Sid Lee Collective är en del av Sid Lee som endast sysslar med byråns icke-kommersiella projekt, där medarbetarna kan få utlopp för sina kanske lite mer passionerade idéer. Det var Jeffrey Da Silva, cd på Sid Lee i Canada, som kom på idén att göra kortspelet, som är en inofficiell spin-off på ”Cards Against Humanity”, som går ut på att välja ut det roligaste ordet att para ihop med en eller flera luckor i meningar.
– Trump översvämmar allas nyhetsflöden. Han är den mest omtalade personen i världen just nu. Vi kunde bara inte hålla oss, säger han till Adweek.

Du kan ansöka om att få köpa kortspelet på hemsidan.

Mårten Färlin

Ämnen i artikeln:

Sid LeeDonald Trump

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.