tisdag7 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Här är Salibas nya parhäst

Publicerad: 2 februari 2015, 11:25

Christina Saliba, vd på Mindmakers, och nya byråchefen Elin Ahldén.

Mindmakers PR med vd Christina Saliba i spetsen har värvat en ny byråchef. Elin Ahldén ansluter från Friends Agenda för att ratta byrån framöver. Bland uppdragsgivarna finns Camilla Läckberg och prins Carl Philip.

Ämnen i artikeln:

Christina SalibaElin AhldénFriends AgendaMindmakers PR

FT

Fredrik Thambert


I somras skrev Resumé att Christina Saliba och byrån Mindmakers har hjälpt prins Carl Philip med rådgivning inför lanseringen av hans klädkollektion. På kundlistan finns också författaren Camilla Läckberg samt uppdragsgivare som Nordic Bet och NEC.

Nu har de hittat en ny byråchef i Elin Ahldén. Hon kommer närmast från Friends Agenda där hon var kundansvarig seniorkonsult. Tidigare har hon bland annat jobbat på Telenor och Ericsson.
– Elin är en riktig drömrekrytering och en av branschens mest begåvade pr-konsulter. Vi kommer att bli en perfekt duo. Jag ser verkligen fram emot att tillsammans med Elin fortsätta bygga Sveriges vassaste pr-byrå. Hon har både en gedigen erfarenhet och smartness som kommer att addera mycket värde till medarbetare och uppdragsgivare, kommenterar Christina Saliba, vd på Mindmakers, sin värvning.  

På Mindmakers blir Elin Ahldén, vid sidan av chefsrollen, seniorkonsult och medlem i ledningsgruppen som nyligen också förstärktes av den kreativa chefen Maria Fabricius. Hon kommer inte att arbeta med prinsen, men väl med de andra kunderna.
– Jag har haft ögonen på Mindmakers och sett byråns starka utveckling. Nu ser jag verkligen fram emot att fortsätta bygga byrån tillsammans Christina Saliba och alla de andra skarpa medarbetare på byrån, säger Elin Ahldén i ett pressmeddelande.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev