Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Här är Steve Angellos första byråproduktion

Publicerad: 27 april 2016, 14:42

Foto: Made by Forest

I början av året bildade Steve Angello tillsammans med Acnes förra vd Jesper Pålsson bolaget Made by Forest. Nu finns deras första egenproducerade kampanj "Raised by Krump" ute.


Ämnen i artikeln:

Made by ForestJesper Pålsson

Made by Forest är i första hand ett produktionsbolag, men visionen är att sammanföra musik, reklam och varumärken. Bolaget basar i Los Angeles och har nu kommit ut med sin första egenproducerade kampanj "Raised by Krump". Med hjälp av regissören Maceo Frost har man skapat en film om den växande dansrörelsen Krump som härstammar från slummen i Los Angeles. Filmen är 20 minuter lång, men det finns stora planer på en utvidgad version till hösten.

– Att producera eget content är ett viktigt steg för oss att skapa en identitet och bygga varumärke. Vi kommer som ett steg i detta även släppa en längre produktion senare i höst, där vi för diskussioner om distribution med Netflix USA, säger Made by Forests vd, Jesper Pålsson, i ett uttalande.

Bolaget uppger även i ett meddelande att de för samtal om samarbete med bland annat Jeep, Absolut, Pacemaker och IF. För att se trailern till "Raised by Krump" kan du klicka in dig här.

Louise Lindberg

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.