Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Här blåser pr-byrån SD

Publicerad: 16 december 2013, 15:03

I höstas meddelade pr-byrån Studio Total att man lägger ner verksamheten. Men den senaste tiden har aktiviteterna fortsatt. Nu spelar man Sverigedemokraterna ett spratt genom att få dess företrädare att bilda ett kollage med budskapet "Vi älskar muslimer".


Ämnen i artikeln:

Studio Total

I slutet av september berättade grundarna av pr-byrån Studio Total att byrån stod inför en nedläggning.

– Just nu känns det skönt. Det är svårt att driva en byrå när man har 80 procent av engagemanget någon annanstans, skrev Tomas Mazetti då i ett melj till Resumé och syftade på sitt engagemang i kampen mot diktaturen i Vitryssland.  

Men för ett par veckor sedan lanserade byrån vodkan Misery Vodka och inför julen bjuder man Sveridemokraterna på ett prank.

På pr-byråns hemsida berättar Studio Total att de genom att fråga ledande SD-politiker i fall de vill posera med byråns "logga" har skapat en "kärleksfull nyårshälsning".   Tillsammans skapar bokstäverna som SD:s företrädare håller upp budskapet "Vi älskar muslimer".

Bland politikerna märks bland annat Kent Ekeroth och SDU:s ordförande Gustav Kasselstrand.

På sin hemsida förklarar pr-byrån själva aktiviteten på följande sätt:

"Det har varit så mycket negativt snack kring SD den senaste tiden, så vi kom på en kul grej. Varför inte samla SD kring ett positivt budskap?",

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Studio Total

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.