Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Hård press på SJ

Publicerad: 22 februari 2010, 11:39

Informationstrycket på SJ är enormt efter helgens snöoväder som slagit ut stora delar av tågtrafiken. Nu kallar företaget till en specialinsatt presskonferens klockan 14 idag.


Ämnen i artikeln:

Brand PRPontus Nyström

SJ:s vd Jan Forsberg ska svara på frågor trafikläget i eftermiddag.

När Resume.se försöker får en kommentar till hur företaget klarar av informationstrycket just nu blir det nobben från presschefen Dag Rosander.
– Han sitter i intervjuer hela tiden. Jag lägger en lapp till honom så ringer han kanske tillbaka i kväll, eller i morgon är beskedet från pressjouren.

Pontus Nyström på Brand PR, som nyligen tog hem pr-uppdraget för SJ, har inte kallats in för att hjälpa till med krisen.
– Men självklart är belastningen på informationsavdelningen tyngre än normalt, konstaterar han.

För att pressen ska få svar på sina frågor kommer SJ klockan 14 idag att arrangera en presskonferens. Där ska vd Jan Forsberg svara på frågor om den rådande trafiksituationen.

SJ:s hemsida fylls nu för tillfället med information om alla tåg som är inställda. Där får resenärerna också det tråkiga beskedet att ingen ersättning betalas ut.

Efter att Resume.se publicerat artikeln ringer presschefen Dag Rosander tillbaka. Här kan du läsa en intervju med honom om snökaoset.

Tobias Rydergren

Ämnen i artikeln:

Brand PRPontus Nyström

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.