Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Hegeli och Nav PR går ihop

Publicerad: 15 juni 2017, 08:55

Hegeli Public Affairs och NAV PR slås ihop. Målet är att om fem år vara Sveriges största PA-byrå.


Ämnen i artikeln:

HegeliPR-Byråer

Namnet på den nya byrån är "The Labyrinth". verkar inom hela fältet för Public Affairs-tjänster och har spetskompetens inom områdena hållbar stadsutveckling, industri, konsumentmarknad samt organisationer. The Labyrinth bildas med det uttalade målet att inom fem år vara Sveriges största byrå inom Public Affairs.
– Vi är glada och stolta över att idag kunna få berätta om The Labyrinth. Vi är två starka företag med goda resultat och tunga kundportföljer som nu krokar arm för att skapa en ny stor och slagkraftig PA-byrå. Vår offensiva målsättning är inte bara att vara bäst, om fem år vill också vara störst, säger Petter Lindfors, vd Hegeli Public Affairs och Sebastian Navab, vd Nav PR i en gemensam kommentar.

Vd för The Labyrinth blir Anders Johansson som också går in som delägare. Han kommer närmast från uppdraget som vd i Kombispelskoncernen. Innan det var han kommunalråd i Sigtuna kommun i cirka 10 år.
– The Labyrinth kommer att bli en kraft att räkna med från första dagen. Vi har ett nytt politiskt landskap i Sverige som ställer helt nya krav på de som vill vara uppdaterade och förstå beslut och processer. Med den kunskap och de kontaktnät som våra medarbetare och rådgivare har kan vi göra riktig värdeskapande skillnad för våra uppdragsgivare, säger han i ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

HegeliPR-Byråer

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.