Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Helena Iles startar egen pr-byrå

Publicerad: 6 juli 2010, 09:29

En av delägarna i HelenaochSofie, Helena Iles bryter sig loss från byrån och startar egen pr-verksamhet under namnet ILES PR.


Helena Iles. Foto: Sandra Löv

– Jag har arbetat med pr inom kultur- och nöjesbranschen i elva år och kan ärligt säga att jag brunnit för det mesta jag tagit mig an. Jag är i grunden en tvättäkta populärkultur- nörd så det har varit en fröjd för mig att genom åren få jobba med namn som Henrik Schyffert, Johan Glans, Annika Lantz, Lisa Nilsson, Jonas Gardell, Anders & Måns, Annika Norlin, Vanna Rosenberg, Anneli Alhanko, Jan Guillou, Timo Räisänen och Morgan Alling. Nu är det hög tid för mig att ta vara på mitt eget varumärke, säger Helena Iles i en kommentar.

Nystartade Iles PR  arbetar just nu med Lisa Nilssons 20-årsjubileum för Blixten & co och Sony Music, med Jonas Gardells höstturné med föreställningen ”Trafikplats Glädjen” och Owe Thörnqvists jubileumsturné ”Mr Boogieman Tack & Hej”. I dagarna blev det också klart att ILES PR på uppdrag av Sveriges Radio får pr-ansvaret för musikgalan P3 Guld 2011.

Helena Iles har arbetat med pr bland annat på Sveriges Radio och TV4. Hon har också varit delägande pr-chef på pr- och eventbyrån HELENAOCHSOFIE.

Tero Marjamäki

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.