Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Hemlig spelning – pr-trick från Mando Diao

Publicerad: 8 maj 2014, 08:44

Foto: Mando Diao.

Skivaktuella Mando Diao håller en utomhuskonsert någonstans i Sverige den 24 maj. Upplägget går ut på att fans kan tävla om att få komma till en mötesplats för att därefter slussas vidare till konserten.


– Jag och Gustaf har rest runt i Sverige länge och har en plats som vi  gillar väldigt mycket och tror kommer passa perfekt, det kommer bli en  helt underbar kväll, säger Björn Dixgård i en kommentar.

Mando Diao  gör en svensk variant av Secret Gig-konceptet i Paris med gruppen 1995.  Här tog gruppen "1995" med publiken från mötesplatsen till Paris katakomber.

Mando Dias spelning blir den första Secret Gig-satsningen i Sverige.

Bandet  har utmanat fansen att hitta ledtrådar som till slut avslöjar den  hemliga mötesplatsen finns – jakten inleddes med att man skickade ett  svenskt fan till Tokyo för att leta upp den första ledtråden.

Mötesplatsen  är nu avslöjad – Båstad Station klockan 17:00 den 24 maj – men det  krävs biljett för att bli transporterad till konserten.

Det går att tävla om biljetterna på www.redbullsecretgig.se under 8-23 maj.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.