Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Henry Sténson till Brunswick

Publicerad: 17 maj 2011, 07:57

Ericssons informationsdirektör Henry Sténson lämnar bolaget efter nio år för att bli partner på kommunikationsbyrån Brunswick. Han efterträds av Helena Norrman som tar plats i ledningsgruppen.


Ämnen i artikeln:

Henry SténsonEricssonBrunswickHelena Norrman

Henry Sténson. Foto: Resumé.

Ericssons informationsdirektör Henry Sténson, ordförande för Moderaterns i Stockholm, blir partner på kommunikationsbyrån Brunswick.

Hans efterträdare blir Helena Norrman – tidigare chef för intern- och marknadskommunikation på Ericsson.Hon har även ett förflutet som konsult på JKL och kom till Ericssons kommunikationsavdelning 1998.

– Kommunikationsavdelningen spelar en viktig instrumentell roll för att vi framgångsrikt ska lyckas med att genomföra vår strategi. Vårt ständiga behov av utveckling och nytänkande kräver ett starkt kommuniktionsstöd och Helena Norrman är rätt person att leda det arbetet, säger Hans Vestberg, koncernchef för Ericsson, i ett pressmeddelande.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.